Gospod Brane je imel še pred dvema letoma tumor v velikosti melone. Danes je na pragu ozdravitve, saj so vse njegove bezgavke – razen ene, ki pa se vztrajno zmanjšuje – že v normalnih mejah.

Njegova izpoved je navdušujoča z več razlogov. Ne zagovarja samo ene metode, pač pa pomembnost cilja. Zato g. Brane ni vztrajal na eni metodi, temveč je uporabil vse, kar se mu je v določenem trenutku zdelo najbolj smiselno.

Prav tako ne zavrača klasične medicine. Navdihujoč je tudi njegov pogled na samo izvedbo Gersonove terapije, saj se ob njej ni počutil niti zdolgočaseno niti kot ujetnik v lastni hiši.

Seveda pa najbolj razveseljuje njegov rezultat. Po petih letih od prve diagnoze je danes nov človek. Osvojil je drugačno zavedanje, izraža velik občutek hvaležnosti in je poln energije.

 

Berite dalje →

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!