Beata Bishop

V trenutni številki Jane je objavljen odličen članek o Beati Bishop, v katerem je novinarka krasno povzela nekatere ključne misli iz knjige »Čas za ozdravitev«.

Če revije nimate, si članek lahko preberete na tej povezavi. (Članek se bo odprl kot PDF dokument.)

Z uredništva Jane so sporočili, da jih kliče kar dosti ljudi ter sprašuje, kje in kako se lahko prijavijo za Beatino predavanje in kje lahko kupijo knjigo.

Informacije o »Srečanju z Beato«, ki bo naslednjo soboto, 14.06. na Ptuju, si lahko preberete tukaj.

Več o knjigi »Čas za ozdravitev«, vključno s povzetkom iz knjige, pa je na voljo tukaj.

Za srečanje na Ptuju so trenutno še na voljo prosta mesta. Tudi knjige imamo na zalogi. Pošiljamo jih dnevno oziroma – če je možno – še isti dan, ko prejmemo naročilo.

 

Uredništvo

 

PS: Zanimanje za »Večer z Beato« s strani bralk Jane je resnično preseglo naša pričakovanja – nismo si predstavljali, da bodo bralke tako množično klicale na uredništvo in prosile za kontaktne informacije.

Obetamo si nepozaben večer z izjemno osebo, kakršna ga. Bishop nedvomno je, ter mnogo koristnih informacij. To ne bo srečanje (zgolj) o Gersonovi terapiji, pač pa mnogo več – o sprejemanju odgovornosti za lastno življenje, o odločitvi za sledenje notranjim hotenjem in željam ter o ozaveščanju globljega smisla, ki nam ga prinašajo dnevni izzivi.

PPS: »Večera z Beato« žal ne bomo mogli ponoviti. Zato, prosimo, ne sprašujte, ali se je možno prijaviti za kakšen drug datum. Ga. Bishop bo imela v Sloveniji samo dve srečanji; poleg daljšega večernega druženja na Ptuju še predavanje (na drugo temo) za zaprto družbo oziroma za povabljene člane. Torej je za večino sobotno »Srečanje z Beato« edina možnost, da prisluhnete in stisnete roko izjemni ženski, ki z zgledom dokazuje, da je človek večji od bolezni.

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!