Ekološko sadje in zelenjava

Pred približno mesecem dni je bila prvič organizirana prodaja domačih, kakovostnih ekoloških pridelkov direktno od kmetov po močno znižanih cenah – tudi do dve tretjini – glede na cene v trgovinah. Na voljo je bilo različno sadje in zelenjava, namenjeno ozimnici oziroma dolgoročnejšemu shranjevanju. Kupci so pridelke kupovali v različnih količinah in so bili z nakupom zelo zadovoljni. 

Ker še vedno vlada veliko povpraševanje po ekološki ozimnici, bo akcija (že tretjič) ponovljena konec prihodnjega tedna in vanjo se lahko vključite tudi vi. 

Kako poteka naročilo in prevzem pridelkov? 

Naročilo poteka tako, da na povezavi 4letnicasi.si izpolnite obrazec za naročanje pridelkov – torej katere pridelke in v kakšni količini jih želite kupiti. Zraven vsakega pridelka so navedene tudi cene. Na ta način si pridelke rezervirate. Na tej povezavi so navedene vse potrebne informacije o sami akciji, postopku naročanja in točnih datumih dostav. 

Na dan dostave boste pridelke prevzeli na dogovorjeni lokaciji v Ljubljani, Celju ali Mariboru. Želeni kraj prevzema boste označili v obrazcu. 

Več o skupnostnem naročanju 4 letni časi si lahko preberete na spletni strani 4letnicasi.si , kjer lahko organizatorje tudi povprašate, kar želite.   

Če se boste odločili za nakup, priporočamo, da ne odlašate, saj je povpraševanje ogromno. Organizatorji so povedali, da je bila v zadnji akciji celotna količina pridelkov prodana (rezervirana) v pičlih dveh dneh, zato priporočajo čimprejšnjo oddajo svojega naročila

Z ekipo 4 letnih časov smo se dogovorili, da vam bo tokrat omogočila celo pol dneva prednosti pri naročanju pridelkov (jutri – v soboto – dopoldne), popoldne pa bo obrazec odprla za vse svoje člane! Navdušeni so nad zdravljenjem po Gersonovi metodi in ga želijo podpreti. 

 

Uredništvo

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!