Ekološke trgovine:

 KALČEK d.o.o. 

Sveže stisnjeni sokovi po Gersonovi terapiji v Kalčku v Šiški v Ljubljani 

Kliknite za povečavo.

V ekološki trgovini  Kalček na Celovški cesti 268 v Šiški v Ljubljani lahko zaužijete odlične, sveže stisnjene sokove iz svežega ekološkega sadja in zelenjave, pripravljene po Gersonovih receptih. 

Lahko izbirate med sokovi:     

    • Pomaranča: samo iz pomaranče,
    • Grenivka: samo iz grenivke (Diabetiki uživajo grenivkin sok namesto pomarančnega, saj grenivka vsebuje manj sladkorja.)
    • Korenje: samo iz korenja,
    • Korenje in jabolko: mešanica korenja in jabolka granny smith,
    • Zeleni: mešana zelena solata, dva ali tri liste rdečega zelja, mlade notranje pesine liste (če so na voljo), blitva, jabolko Granny Smith, in četrt majhne zelene paprike. 

Sokovi, ponujeni v kozarcih po 0,20l,  so iz odličnega sadja in zelenjave iz preverjene ekološke pridelave. Pripravljajo se na oddelku delikatese ob naročilu za vsako stranko posebej. Tako je svežina vedno zagotovljena.  

http://www.kalcek.si

Meta Radovljica, Palčič Meta s.p.

http://www.meta.si

VITA center d.o.o.

http://www.vitacenter.si/sl/Trgovina_VITA/

LiberEKO trgovina d.o.o.

http://www.ekosara.si/

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!