RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 *Pobudnica te ustanove, Beata Bishop ne imenuje Gersonove ustanove na Madžarskem klinika, pač pa zdravstveni center. Ker se v Sloveniji pogovorno uporablja naziv “Madžarska Gersonova klinika”, ta naziv – ki torej ni 100% pravilen – uporabljamo tudi povsod na tem portalu.

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve.

Za informacije in sprejem na Gersonov Center na Madžarskem pišite na  info@gerson.hu ali kliknite na njihovo spletno stran www.gerson.hu. Sporazumevate se lahko v angleškem ali nemškem jeziku.

Termini so enkrat mesečno, v trajanju 14 dni. V tem času se boste tudi naučili vse potrebno, da boste po vrnitvi domov s terapijo lahko nadaljevali sami.

V kolikor boste zaprosili za sprejem in se lahko normalno gibljete vam bodo v izpolnitev poslali  vprašalnik v angleščini, v katerega boste vstavili tudi eno svojih zadnjih fotografij, ki jo lahko naredite tudi z mobilnim telefonom. Prejmete še tabelo krvnih testov, ki vam jih bodo na podlagi vaše krvne slike naredili v enem od slovenskih laboratorijev, rezultate pa boste v tabelo morali vpisati sami. Za sam sprejem pa je ključna anamneza – dokumentiran kronološki potek bolezni, z načinom zdravljenja in priporočili vašega zdravnika, v angleškem jeziku.

Vse opisano boste nato poslali po mailu in nekaj dni počakali na potrditev sprejema, datum in vsa druga navodila ter plačilne pogoje. 

Cena v letu 2016 je 6500€ za pacienta in 900€ njegovega spremljevalca (v obeh zneskih je 27% davek že vštet). Spremljevalec je nekdo, ki bo pacientu ob izvajanju terapije doma pomagal. Oba sta prisotna na vseh izobraževanjih in pogovorih z Gersonovim zdravnikom/zdravniki. Razlika je, da je pacient na polni terapiji, spremljevalec pa ima sobo in prehrano.

Tudi kasneje, v času zdravljenja doma, vas Gersonova zdravnica spremlja in prilagaja terapijo. Enkrat mesečno pošiljate krvne izvide, si izmenjate mail z vprašanji ali se slišite po telefonu. 

Ne pozabite pa, da za izvajanje GT ali pa zgolj Gersonov način življenja potrebujete destilator, sokovnik in stiskalnico. Ustrezno lahko najdete na info@eko365.si, lahko jih tudi pokličete na  0590-21-700 ali 041-380-805.

Vse naravne prehranske dodatke pa vsak pacient zase naroča na http://www.healingnaturally.co.uk/ (v meniju kliknite na Gerson Therapy Supplies). V knjigi so navedene dnevne količine in si sami lahko preračunate zalogo za več mesecev. V kolikor boste sprejeti v GC, si jih boste s pomočjo koordinatorke naročili v prvem tednu bivanja tako, da bodo ob vrnitvi domov že na vašem naslovu.

Žal v Sloveniji še nimam Gersonovega zdravnika niti terapevta, zato je nujno, da se za vse informacije obrnete na Gersonov center na Madžarsko. Hvala za razumevanje!

Z najboljšimi željami,

Uredništvo     

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!