Praktična delavnica priprave sokov in hrane po receptih dr. Gersona 

Za vse, ki želite samostojno in pravilno izvajati GT, redno organiziramo praktično delavnico priprave sokov in hrane po dr. Gersonu. Na njej boste spoznali vsa primerna živila in njihovo pripravo ter se naučili rokovati z napravami. 

Delavnica poteka v obliki praktičnega dela. Vmes boste izvedeli tudi teoretično ozadje, predvsem pa veliko uporabnih nasvetov, ki vam bodo močno olajšali izvedbo terapije. 

Po koncu enodnevne delavnice boste usposobljeni za samostojno pripravo vseh sokov in hrane po receptih dr. Gersona.

Skupinska delavnica (7-10 ljudi) bo potekala v hotelu Murat na Ptuju.

Naslednji prosti termin je sobota, 23.11.2019, od 9. do 15. ure.

Prijavite se lahko na telefon: 040/700-686 (Boštjan Murat), vsak delavnik med 9. in 15. uro.

(OPOMBA: na voljo je tudi individualna delavnica, ki poteka enako kot skupinska, le da ste vi edini udeleženec. Izpelje se lahko tudi na vašem naslovu. Za več informacij glejte PS ob koncu teksta.) 

Potek delavnice 

1. Priprava Gersonovega zajtrka – ovseni kosmiči, sadje, pomarančni ali grenivkin sok

2. Pravilna priprava Hipokratove juhe in prepasiranje juhe s pasirko

3. Priprava Gersonovega kosila in večerje

4. Stiskanje korenčkovega soka z jabolkom

5. Stiskanje korenčkovega soka

6. Priprava zelenjavnega soka

7. Priprava kavnega klistirja

8. Dodatni nasveti (glineni in ricinusov obkladek, kisikova kopel …), teoretično ozadje GT in praktični nasveti za čim lažje in učinkovito izvedbo GT. 

9. In še veliko več …

Cena udeležbe na skupinski delavnici znaša 70 EUR na osebo. V ceno je všteta šesturna delavnica ter vse surovine. Prijavite se direktno pri g. Muratu na 040/700-686. (Tečaj plačate najkasneje 2 dni pred izvedbo po predračunu.) 

Izvajalka delavnice je ga. Kristina Murat, ki ima veliko praktičnega znanja in lastnih izkušenj pri izvedbi GT. Obiskala je tudi madžarsko Gersonovo kliniko. Velja za strokovnjakinjo kuhanja po GT in se za vsakega udeleženca resnično zelo potrudi, o čemer pričajo tudi njihove izjave in pohvale. 

Prijave zbiramo do zaključka skupine, zato priporočamo, da se prijavite čim prej. 

Uredništvo

 

PS: Če želite, da se izvajalka posveti izključno vam oziroma vam morda bolj ustreza drug termin ali lokacija, lahko organiziramo individualno praktično delavnico, ki je namenjena samo vam oziroma manjši zaključeni skupini. V tem primeru je cena po dogovoru, lokacijo pa določite vi. (Na primer, na vašem domu.) Potek in vsebina delavnice je enaka kot pri skupinski. Za več informacij prosim pokličite direktno Boštjana Murata na 040/700-686.

PPS: Odziv na prvo delavnico je bil zelo dober. Dve izmed udeleženk sta navdušeno izjavili: »Tečaj je bil odličen, dobila sem polno novih idej in nasvetov. Prihodnjič se bom tečaja ponovno udeležila in ga priporočala še drugim.« In pa: »Na tečaju sem se počutila domače, hrana in sokovi so bili odlični in okusni. Tečaj priporočam vsakemu ki ga zanima Gersonova prehrana.«

 

Galerija slik:


 


 

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!