Navedene so izkušnje ljudi, ki so preizkusili Gersonovo terapijo.

 

“Kot večina vrhunskih športnikov sem si tudi jaz pomagal z različnimi prehranskimi dodatki, ki naj bi mi pomagali do uspehov. Kljub temu, da imam resnično dober imunski sistem, sem bil večkrat na leto bolan.

Po izvajanju GT sem ugotovil, da je naravna hrana največ, kar lahko naredim zase in za svoje rezultate. Nikoli v življenju se nisem še počutil tako dobro, imam še enkrat več energije in od tedaj, že dve leti in pol, nisem več zbolel.

Nad GT sem tako navdušen, da sem razviil lastno ekološko linijo prehranskih dodatkov za športnike. Poleg tega sem se odločil, da bom pri svojih tridesetih v naslednjih dveh letih ponovno postal državni prvak v teku na 60 metrov in tako z zgledom dokazal učinkovitost 100% naravne prehrane.”

Tilen Suhadolnik, večkratni državni prvak v teku na 100m in 100 z ovirami.

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!