V lanskem letu smo med prijatelji zbirali sredstva, s katerimi smo omogočili hudo bolnemu pacientu zdravljenje na Gersonovi kliniki na Madžarskem, Gospa Irena Moro je bila med prvimi, ki je naše prizadevanje takoj moralno in finančno podprla, poleg nje pa so sredstva prispevali še naslednji (objavljeni so donatorji, ki so privolili v objavo svojega imena): 

 Amrop Adria d.o.o.  http://www.amrop.si 

 Ekošara d.o.o.

 Kalček d.o.o. http://www.kalcek.si 

 Moksha s.p. www.moksha.si 

 Moro & Kunst d.o.o. https://www.moro.si/ 

 Mr2 d.o.o. http://www.mr2.si/ 

 Pro Horto Strgar 

Simc d.o.o.

 Založba Murat

 

Imena podjetij so navedena po abecednem vrstnem redu. 

 

Če ste tudi vi v sebi začutili srčno željo, da bi želeli finančno ali kako drugače podpreti naše delovanje z namenom, da bi še več ljudem približali Gersonovo terapijo -kot preverjeno uspešno metodo zdravljenja-, naj si bo v obliki brezplačnih predavanj, predstavitev …, potem nam pišite na info@gersonovaterapija.si ali pokličite na telefon 040 637-818.

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!