»Večer z Beato«, ki se je odvijal 14. junija 2014, je popolnoma opravičil pričakovanja udeležencev. V nabito polni dvorani in v prekrasnem vzdušju je gospa Bishop predstavila mnogo globlji pogled na Gersonovo terapijo.

Pravzaprav o osnovah oziroma sami izvedbi terapije sploh ni govorila, temveč se je posvetila notranjim procesom v človeku, vzrokom za bolezni in povezavi med umom, duhom in telesom. »Telo človeka, ki je pod stresom, je že zastrupljeno,« je povedala.

Veseli nas, da se je na dogodek odzvalo tudi več medijev. Članek v Nedelu si lahko preberete tukaj, zelo zanimiv intervju z Beato v reviji Jana pa tukaj. Obširno reportažo je objavila tudi revija Aura.

Na spletni strani si lahko preberete daljšo reportažo z dogodka, ogledate fotogalerijo ter poslušate celotno predavanje, vključno z vprašanji in odgovori.

Veliko užitkov ob prebiranju, gledanju in poslušanju tega nepozabnega dogodka!

 

Uredništvo

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!