Ne samo, da je Howard Strauss – vnuk slovitega dr. Maxa Gersona in sin Charlotte Gerson, ustanoviteljice Gersonovega inštituta in soavtorice knjige »Zdravljenje z Gersonovo metodo« (skupaj z Beato Bishop) – napisal o svojem dedku odlično knjigo (»Dr. Max Gerson: Healing the Hopeless«), temveč je tudi eden največjih poznavalcev Gersonove terapije (GT) nasploh.

Je ustanovitelj in direktor organizacij »Cancer Research Wellness Institute« in »Gerson Health Media/Totality Books«. Petnajst let je bil član upravnega odbora Gersonovega inštituta, svoj čas pa je deloval tudi na mehiški Gersonovi kliniki.

O GT je predaval v Ameriki, Kanadi, na Japonskem, v Singapurju … V nekaterih državah je sodeloval s profesorji na medicinskih fakultetah, ki jih je učil pravilne izvedbe GT.

G. Strauss, ki sicer v Ameriki vodi zelo odmevno pogovorno oddajo o zdravju z naslovom The Power of Natural Healing, bo Slovenijo obiskal v četrtek, 25.06.2015. Predaval bo o vzrokih in ozadju delovanja GT ter odgovarjal na vprašanja udeležencev. Izvedeli boste mnogo uporabnih nasvetov in »poznavalskih skrivnosti«.

Med pomembnejšimi temami bodo vzpostavitev ravnovesja telesne kislosti/bazičnosti, ozadje delovanje klistiranja s kavo, jemanje ricinusovega olja

Razkril bo tudi nekaj intimnih stvari o delu dr. Maxa Gersona, ki so povezane z GT.

Glede na dejstvo, da bo g. Strauss Slovenijo obiskal prvič in skoraj zagotovo tudi zadnjič, imamo zdaj neponovljivo priložnost, da iz prve roke izvemo nasvete o učinkovitosti delovanja GT, o njenem nastanku in razvoju.

Predavanje – v angleškem jeziku ob sprotnem prevajanju v slovenščino – se bo pričelo ob 11. uri. Po dveh urah bo sledil odmor za kosilo, nakar se bo predavanje nadaljevalo predvidoma do 19. ure. Sledila bodo vprašanja in odgovori. Ta del naj bi trajal eno uro ali po potrebi tudi dlje. Kotizacija za udeležbo znaša 30€ na udeleženca.

Udeleženci predavanja boste lahko tudi po zelo ugodni ceni kupili publikacije o GT: knjigi »Zdravljenje z Gersonovo metodo« in »Čas za ozdravitev« ter DVD Čudovita resnica.

Dogodek bo gostil Hotel Murat na Ptuju. (Naslov hotela je Zgornja Hajdina 84/c, Hajdina. Za točno lokacijo na zemljevidu kliknite tukaj.)

Ker si obetamo velik odziv, vas vljudno prosimo, da se v primeru zanimanja prijavite čim prej. Ko bomo zapolnili prosta mesta, vam ne bomo mogli ponuditi ponovitve seminarja, saj bo g. Strauss že naslednji dan predaval na Hrvaškem.

Prijavite se tako, da pošljete email z vašimi podatki na info@moksha.si. Poslali vam bomo predračun. (Potrditev rezervacije velja šele z vplačanim nakazilom.)

Na omenjeni elektronski naslov lahko pošljete tudi vaša vprašanja.

Na svidenje na Ptuju!

Uredništvo

 

P.S. Če boste želeli prespati, so v hotelu Murat pripravili izredno ugoden aranžma – 15€/osebo/noč (velja za dvoposteljno sobo, torej 30€ za 2 osebi/noč). Za 17€ bo na voljo tudi »Gersonovo kosilo«. Sobo in/ali kosilo je treba rezervirati vnaprej direktno v hotelu – pokličite 040 700 686 (Boštjan Murat).

P.P.S. Zasluga za res ugodno kotizacijo gre našemu glavnemu pokrovitelju družbi MORO, mednarodno priznanemu trgovcu z zlatom v Sloveniji, ter ostalim pokroviteljem: ekološki pekarni Deveta vas, vrtnemu centru in drevesnici PRO HORTO Strgar ter g. Trivku Matoviču.

 

prohorto (1) moro-logo 23

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!