Gersonova terapija zdravi celotno telo in po naravni poti znova aktivira veličastno sposobnost vašega telesa, da pozdravi samo sebe – brez škodljivih stranskih učinkov. Prek dvesto člankov v uglednih medicinskih publikacijah in tisoči ljudi, ki so si pozdravili “neozdravljive” bolezni, pričajo o učinkovitosti Gersonove terapije. Gersonova terapija je ena redkih terapij s 60-letno zgodovino uspehov.

Gersonova terapija je močna, naravna terapija, ki tako okrepi imunski sistem vašega telesa, da pozdravi raka, artritis, koronarno bolezen srca, alergije in mnoge druge degenerativne bolezni. En vidik Gersonove terapije, ki jo ločuje od večine drugih načinov zdravljenja, je njega vseobsežnost. Pacient vsak dan zaužije hranilne snovi iz trinajstih kozarcev sveže iztisnjenega soka iz ekoloških pridelkov, s čimer oskrbi svoje telo z velikanskim odmerkom encimov, mineralov in hranil. Te snovi potem razgradijo bolna tkiva v telesu, medtem ko klistir pomaga izločiti zaloge toksinov, ki so se vse življenje nabirale v jetrih.

Vse življenje se nabira v telesu cela vrsta strupenih snovi iz onesnaženega okolja, ki povzročajo bolezni, tudi raka. Te strupene snovi pridejo v telo iz zraka, ki ga dihamo, hrane, ki jo jemo, zdravil, ki jih jemljemo, in vode, ki jo pijemo. Vsak dan je v obtoku več teh strupov in stopnja obolevnosti za rakom se še naprej povečuje. Zato je potrebna dokazano učinkovita, naravna terapija z razstrupljanjem, kot je Gersonova, ki prav zato vzbuja zaupanje.

Čeprav je njena filozofija čiščenja in ponovne aktivacije telesa enostavna, je Gersonova terapija kompleksna zdravilna metoda, ki zahteva natančno upoštevanje podrobnosti. Sicer je mnogo pacientov povsem ozdravelo z izvajanjem Gersonove terapije na domu, vendar za najboljše rezultate priporočamo začetek zdravljenja v lincenciranen centru za Gersonovo terapijo.

 

Naložite si brezplačno brošuro…

 

 Prosimo, upoštevajte, da Gersonov inštitut nima v lasti, ne vodi in ne nadzoruje nobene ustanove za zdravljenje. Vendar ustreznim klinikam podeljujemo licence, ki zagotavljajo, da so pacienti deležni povsem pravilno izvajane Gersonove terapije. Prepričajte se, ali ima vaša izbrana klinika licenco Gersonovega inštituta za izvajanje Gersonove terapije. 

Tu lahko izveste več o licenciranih centrih za Gersonovo terapijo.

 

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!