MuratDružina Murat živi v idiličnem kraju pod Ptujsko goro, le malo stran od Ptuja. Hiša je postavljena v hrib, da gospodinja Kristina lahko stoje nabira zelenjavo na vrtu pod njo. Gospodar Jakob nas je povabil na obisk. Klen mož, ki bi mu težko prisodili, da se je e nedolgo tega spopadel z rakom, ki vsakemu nažene strah v kosti. Jakobu ga ni. Že od začetka je vedel, da mu bo kos.

 

Tekst in foto: Milka Krapež, za Jano 3.4.2012

 

Preberite celoten članek Ozdravel z Gersonov terapijo (.pdf)

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!