To je izjava zdravnice Gersonovega centra na Madžarskem, ki jo je v avgustovski številki revije “Misteriji” zapisala Andreja Paljevec.  

V intervjuju gersonova zdravnica razrkiva podrobnejše delovanje nam najbližjega uradno pooblaščenega centra za izvajanje GT: 

    • opis poslovanja Gersonovega centra na Madžarskem:
    • podrobnejši dnevni urnik, jedilniki, prehranska dopolnila, prepovedana živila, medicinska kontrola, dodatne aktivnosti …,
    • izkušnje in odzivi bolnikov na Gersonovo dieto,
    • podrobnejši opis klistiranja s kavo,
    • in še več.

Celotni članek si lahko preberete tukaj.

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!