Dr. Marjan in dr. Zorica FabjanEminentni lepotni kirurg, sicer pa zdravnik z izjemno širino, skupaj z življenjsko in poslovno sopotnico, tudi zdravnico, razkrivata svoj pogled na zdravje ter ohranjanje zdravja, predvsem v zrelih srednjih letih.

Čeprav sta se zadnja leta specializirala za privatno prakso na področju plastične kirurgije, sta svoj čas delovala tudi v državnem zdravstvenem sistemu. Poleg tega ves čas spremljata nove smernice in dognanja na področju celostnega zdravja.

Zato ne čudi, da navdušujeta s pogledom na zdravje, ki sega onstran uradne medicine in predpisovanja tablet.

»Zdravje in lepota se začneta v glavi, ne pa v še eni tableti ali pri liposukciji, kajti nobena medicina ne more nadomestiti tega, kar človek lahko zase stori sam,« je ena izmed njunih misli.

Celotni članek si lahko preberete tukaj.

Pred nedavnim pa sta na nacionalni televiziji za oddajo “Dobro Jutro” tudi demonstrirala pripravo njunih najljubših jedilnikov, ki temeljijo na Gersonovih protokolih. Video prispevek si lahko ogledate tukaj.

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!