Pravno obvestilo

Spletno mesto www.gersonovaterapija.si, ki je v lasti podjetja Boštjan Murat s.p., spoštuje vašo pravico do zasebnosti in veljavno zakonodajo, ki ureja področje zasebnosti in varstva osebnih podatkov. Z uporabo spletnega mesta www.gersonovaterapija.si potrjujete, da ste prebrali vsa Pravila o varovanju zasebnosti in se z njimi v celoti strinjate. Z uporabo spletnega mesta www.gersonovaterapija.si ali s posredovanjem osebnih podatkov tudi podajate vaše soglasje k zbiranju, uporabi in razkritju vaših osebnih podatkov, kot je to opisano v nadaljevanju. V kolikor ne soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših osebnih podatkov, kot je to opisano v nadaljevanju, podatkov ne vpisujte v spletno mesto www.gersonovaterapija.si.

V skladu z zakonskimi zahtevami bo podjetje Boštjan Murat s.p.:

    • zbralo, uporabilo, razkrilo in posredovalo vaše osebne podatke samo z vašim izrecnim soglasjem;
    • zbiralo le podatke, ki ustrezajo namenu, zaradi katerega se zbirajo;
    • obdelalo vaše osebne podatke na način, skladen z začetnim namenom zbiranja le-teh ali v katerega ste privolili, ko ste podatke vpisali;
    • bo uporabljalo vaše osebne podatke izključno za namene neposrednega trženja in obveščanja o novostih, ugodnostih in akcijah, ki jih pripravlja podjetje Boštjan Murat s.p.;
    • zagotovilo ustrezno zaščito osebnih podatkov, da se ne razkrijejo tretji osebi

Podjetje Boštjan Murat s.p. zbira podatke, ki ste nam jih sami zavestno in prostovoljno zaupali, ko ste uporabljali spletno mesto www.gersonovaterapija.si kot npr. podatke, ki jih navedete ob prijavi za prejemanje elektronskih sporočil, ko se prijavite na prejemanje RSS novic in podobno. Podjetje Boštjan Murat s.p. te podatke uporablja za namene, zaradi katerih ste nam jih posredovali. Če nam na primer posredujete vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli ob prijavi za prejemanje elektronskih sporočil, le-tega uporabljamo za pošiljanje sporočil, ki ste jih želeli.

Spletno mesto www.gersonovaterapija.si vsebuje povezave do internetnih strani, s katerimi ne upravlja podjetje Boštjan Murat s.p..Te povezave so nameščene kot dodatna storitev na spletnem mestu www.gersonovaterapija.si. Podjetje Boštjan Murat s.p. ni odgovorno za njihovo vsebino, varnost ali njihov način zaščite zasebnosti. V tem primeru predlagamo, da pregledate način varovanja zasebnosti, kakor je objavljen na straneh, ki jih obiščete, še preden jih pričnete uporabljati ali še preden posredujete svoje osebne podatke.

Podjetje Boštjan Murat s.p. uporablja varnostne ukrepe za varovanje osebnih podatkov pred nepooblaščenim razkritjem, zlorabo ali spremembo, kakor je to običajno za vse strani povezane s spletom. Žal pa vam ne moremo popolnoma zagotoviti varnosti podatkov, ki jih posredujete preko spleta in ne odgovarjamo za kršitve varnosti, katerih ne moremo preprečiti z razumnimi ukrepi.

Podjetje Boštjan Murat s.p. lahko vaše osebne podatke posreduje tudi tretjim osebam, ki za spletno mesto www.gersonovaterapija.si opravljajo podporne storitve. Tretje osebe te podatke uporabijo le v primeru, če je to potrebno za izvedbo storitev v našem imenu, opravo katerih smo pri njih naročili in jih morajo obravnavati kot strogo zaupne. Podjetje Boštjan Murat s.p. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni pravila brez predhodnega obvestila z objavo novih in popravljenih pravil na spletnem mestu www.gersonovaterapija.si Če pride do spremembe pravil ali katerekoli izjave o varovanju zasebnosti, se bodo spremembe nanašale le na osebne podatke, ki jih bomo zbrali po objavi spremenjenih pravil.

Piškotki

Naša spletna stran uporablja Google Analytics, kar pa potrebuje piškotke. Google Analytics je Googlovo brezplačno orodje za spletne analitične podatke, ki ga lahko lastniki spletnih mest uporabijo predvsem za boljše razumevanje, kako obiskovalci uporabljajo njihova spletna mesta. Nastavi tudi piškotke v domeni spletnega mesta, ki ga obiščete. Uporablja več piškotkov z imeni, kot sta »__utma« in »__utmz«, za anonimno zbiranje podatkov in poročanje o gibanjih na spletnih mestih brez prepoznavanja posameznih obiskovalcev. Več informacij o piškotkih storitve Google Analytics in zasebnosti.

Če si želite prebirati našo spletno stran, morate omogočiti oz. sprejeti piškotke.

Dodatna pojasnila

Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede te politike zasebnosti, nam to lahko sporočite na info@gersonovaterapija.si.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!