Čudovita Resnica

Zdravi, vitalni in mladostni – tudi, ko dopolnite 90 let … in ste bili nekoč neozdravljivo bolni!*

Dokumentarec, ki bolnim vrača upanje, zdravim pa skozi preventivne nasvete ohranja vero v dolgotrajno ohranitev zdravja 

»To je film, ki vsem bolnim vrača upanje in velikokrat tudi življenje. Osebne izpovedi ljudi, ki so ozdraveli za »neozdravljivimi« boleznimi – zahvaljujoč enostavni in cenovno dostopni metodi, ki ji lahko vsakdo izvaja tudi v udobju lastnega doma – odpira srce in navdihuje um. In kako uspešna je ta metoda? Naj povem takole: če je ne bi bilo, tudi mene ne bi bilo več tukaj …«

Boris Vene, avtor uspešnice »Iz dnevnika novodobnega milijonarja … ali bogastvo je v nas«

Če ste prebrali knjigo »Gersonova terapija«, že poznate zdravilne učinke razstrupljanja in pravilnega prehranjevanja. Film »Čudovita resnica« vas bo popeljal korak naprej, saj boste iz prve roke slišali dokaze in dejstva, ki bodo podkrepila trditve iz knjige

Morda pa so največje darilo filma pristne, iskrene izjave ozdravljenih pacientov. Ti skozi svojo trpko izkušnjo in presunljivo zgodbo o ozdravitvi vsakemu gledalcu dajejo vero, moč in neskončno upanje v ozdravitev. 

Med drugim bo dokumentarec razkril tudi naslednje: 

 • Fluor – koliko je dejansko škodljiv za človeško telo?
 • Skrivnost zdravih zob … celo brez čiščenja in ščetkanja: pri domorodcih, ki v svoji prehrani ne uporabljajo zgolj treh sestavin (ki so redno na našem jedilniku), ima zobno gnilobo le en odstotek ljudi.
 • Kaj je princ Charles povedal o Gesrosonovi terapiji … in kakšne posledice so sledile.
 • Kako je propadel klinični poskus ozdravitve neozdravljive kožne tuberkuloze in kako je eno samo dejanje medicinske sestre vplivalo, da se je potem pozdravilo 446 od 450 pacientov.

 • Kaj je povedal komentator R. Graham Swing na ameriškem radiu ABC o Gersonovi terapiji … in takoj zatem izgubil službo.
 • Osupljivo razkritje povezave med tobačno industrijo in zdravniki.
 • Učinkovito zdravilo iz česna in medu.
 • Kako se je petnajstletni deček Garrett v tridesetih sekundah obvaroval pred prehladom (namig: v ušesa si je zlil določeno tekočino).
 • Neverjetni posnetki: nedvoumen dokaz, kako iz zobne zalivke že ob najmanjšem dražljaju izhajajo strupeni hlapi 
 • Razkrita skrivnost, zakaj je mnogo zobozdravnikovih asistentk neplodnih … in zakaj lahko zobozdravniki pričakujejo svoj prvi infarkt okoli 44-ega leta starosti (informacija z medicinske fakultete).
 • Za kateri prehranski dodatek, ki se množično pojavlja v naši hrani (ojačevalec okusa), je nedvoumno dokazano, da poškoduje človeške možgane – in poleg tega lahko povzroča še hudo debelost, metabolični sindrom, diabetes tipa I in II, aterosklerozo … ter spodbuja raka.
 • Nevidna nevarnost: če (še) nimate simptomom bolezni, to ne pomeni, da ste zdravi, saj se simptomi pojavijo šele, ko človek izgubi 90% nevronov v določenem delu možganov (na primer, pri demenci ali Parkinsovi bolezni). 
 • Za katero umetno sladilo je živilska tehnologinja izjavila, da zastruplja ljudi.  
 • Kako (ne)varna so zares cepiva? Necenzurirana izpoved strokovnjakov.
 • Šokantno razkritje: podjetja, ki izdelujejo gensko spremenjeno hrano, se niso prvotno ukvarjala s kmetijstvom, pač pa so to – kemične tovarne!
 • Katere bolezni in zdravstvene nevšečnosti lahko povzroči gensko spreminjanje hrane – ne le raka, alergij, pač pa tudi …
 • Alternativa pesticidom in ostalim kemičnim posegom v kmetijstvu: pravilno gojene rastline bujno rastejo in prekašajo tiste s kemičnih polj!
 • Pasterizirana hrana: po čem se razlikuje od surove?
 • Fascinantne fotografije živil, posnete pri 50.000 voltih in pri širokem spektru frekvenc: nedvoumen dokaz, kako se ekološko pridelana hrana razlikuje od ostale.
 • Natančna razlaga, kako – in zakaj – kavni klistir razstruplja telo.
 • Osebne izpovedi pacientov, ki jim klasična medicina ni mogla več pomagati.
 • Nasvet Jaya Kordicha, ki je milijonom ljudi bolj poznan pod nazivom »juiceman«, ki je prodal za skoraj milijardo dolarjev svojih sokovnikov … potem, ko mu je sokovnik rešili življenje.

 

            

Podatki o DVD-ju: Čudovita resnica (The Beautiful Truth, 2008) + režiserjev dodatek, slovenski podnapisi

Dolžina filma: 92 minut

Format: DVD-RW

Založba Murat

 

Cena: 24,95 € + stroški poštnine.

 

»TO MORATE VIDETI!«
Film Journal International

»ŽIVLJENJSKO, PROVOKATIVNO
in RAZSVETLJUJOČE.
Nepozabna budnica.«
NYCMovieGuru.com

»… poučno, ganljivo, smešno,
žalostno, provokativno, zabavno.
Film vzbuja bes in upanje.«
San Francisco Chronicle

 


 

NAROČILNICA

  Ime*

  Priimek*

  Naslov*

  Kraj in poštna številka*

  Telefon

  E-pošta*

  Naročam število izvodov knjige Čas za ozdravitev po ceni (24,90 €) 17.43 €:*

  Naročam število izvodov DVD - Čudovita resnica po ceni (24,95 €) 17.47 €:*

  Način plačila*

  Opombe

  Prosimo rešite spodnje polje, da se prepričamo, da niste robot. 🙂

  * označuje obvezna polja.

   

   

   

  Print Friendly, PDF & Email

  Obvestilo

  Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

  Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

  ČZO - naročilo

  Pomembno obvestilo

  RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

   

  Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

  Prijava na novičke

   

   * Obe polji sta obvezni!