Z veseljem vas obveščamo, da je Boris Vene (skupaj z Nikolo Grubiša) izdal dolgo pričakovano knjigo »Zdravje je v nas«, v kateri opisuje svojo dolgoletno izkušnjo celostne ozdravitve. Po mnenju mnogih je to njegova najboljša knjiga, saj je napisana čisto na drugi ravno kot predhodne. Zasnovana je v obliki osebne izpovedi, skozi katero se razkrivajo razne drame, strahovi in dileme bolnika, ki je soočen s hudo diagnozo.

Skozi postavljanje vprašanj in iskanje odgovorov nas g. Vene  popelje skozi tipično iskanje najboljše rešitve, vse do končne zmage. Čeprav knjiga ne govori o Gersonovi terapiji (GT) – ta je sicer v knjigi na hitro predstavljena – nam ponudi nekaj morda še bolj dragocenega, česar do zdaj nismo mogli dobiti nikjer drugje: natančno opisane mentalne in čustvene procese (v obliki vaj in dnevnih aktivnosti), ki jih je treba izvajati skupaj z GT.

Tisti, ki bodo poleg GT izvajali tudi te procese, imajo zagotovo večjo možnost hitre in popolne ozdravitve! Sicer pa je najboljši primer Boris Vene. Danes, po več kot desetih letih od prve diagnoze, je spet na ravni dvajsetletnika. Čeprav jih je dopolnil že petdeset, je ponovno našel svojo strast do življenja, energijo, zagnanost, voljo, moč … Poleg fizičnega zdravja, seveda.

Zato knjigo toplo priporočamo vsem, ki vam je mar za svoje zdravje; ne glede, ali izvajate GT ali ne. Konec koncev so jo bralci označili kot »model, po katerem bodo bolni premagali svoje težave« (to je izjavil zelo znan in priznani zdravnik, dr. Nikolay Grishin), »orodje, ki ga bo odslej lahko priporočala svojim pacientom« (mag. Jana Wahl, kirurginja z ljubljanskega Univerzitetnega kliničnega centra), splošna zdravnica dr. Vera Djukić Radojčič je avtorjema čestitala, ker sta razkrila pravi vzrok za nastanek bolezni in tako naprej.

Ob naročilu knjige boste brezplačno prejeli še dodatno knjigo (v PDF obliki) z naslovom »Raziskave in spoznanja«, ki nas še bolj poglobljeno pelje skozi raziskovanje različnih tehnik in pristopov v zdravstvu. Morda se celo še nekoliko bolj spusti na duhovno in energijsko raven.

Brezplačno boste prejeli tudi seminar »Zdravje je v nas«, ki smo ga organizirali prav mi (in ga tudi v nekaj dneh razprodali). Na srečo je bil seminar posnet in zdaj lahko vsak uživa v več kot dve uri dolgem posnetku, kjer nam g. Vene predstavi nekaj ključnih konceptov iz knjige in tudi nekaj drugih. Posnetek v obliki MP3 je možno poslušati na spletni strani, ali pa si ga prenesete na svoj računalnik oziroma v svoj glasbeni predvajalnik.

Knjigo lahko kupite direktno na spletni strani in pošljejo vam jo brez stroška poštnine. (Priporočamo plačilo po predračunu, ker v tem primeru ne plačate niti stroška odkupa Pošti. Pa tudi doma vam ne bo treba čakati poštarja oziroma hoditi na Pošto po knjigo).

Sicer pa bo knjiga v naslednjih dneh ali tednih na voljo tudi v knjigarnah.

Želimo vam lep preostanek praznikov ter obilo veselja in predvsem zdravja v 2015. Srečno!

Uredništvo

P.S. Za vzorec, kako knjiga izgleda oziroma kako se bere, lahko »prelistate« nekaj vzorčnih poglavij. Zelo zanimiva so tudi mnenja bralcev.

Zdravje je v nas

Zdravje je v nas

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!