Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

 

Ker redno dobivamo vpašanja, ali je v Sloveniji organizirano uradno izboraževanje za izvajanje Gersonove terapije (GT), odgovarjamo, da zaenkrat tovrstnega izobraževanja ni. Zaenkrat še nimamo certificiranega praktika za izvajanje GT na domu (angl. Certified Gerson Home Set-up Trainer), se pa ena oseba (Maja Zupančič) pravkar izobražuje na Gersonovem inštitutu v Ameriki. 

Ker se Maja predvidoma vrača šele v naslednjem letu, bomo potrebo po praktični predstavitvi izvajanja Gersonovega protokola do tedaj reševali prek organiziranih srečanj v hotelu MURAT na Ptuju. Svoje izkušnje in demonstracijo izvajanja GT bomo predstavili ljudje, ki smo se zdravili na eni izmed Gersonovih klinik, kasneje protokol izvajali doma ter ga osvojili in prevzeli v tolikšni meri, da je postal naš način življenja. 

Gre izključno za posameznike, ki že leta dosledno in disciplinirano izvajamo protokol oziroma živimo v skladu z Gersonovo filozofijo. 

Vsi ostali programi, delavnice, pomoč pri izvajanju GT in podobno se ne izvajajo pod okriljem Gersonovega inštituta oziroma pooblaščenih oseb, zato zanje ne odgovarjamo in jih tudi ne moremo komentirati. 

Če vas zanima praktični prikaz GT, če se jo želite naučiti izvajati sami ali iščete pomoč pri izvedbi, nas lahko pokličete na 040 637 818.

Print Friendly, PDF & Email

Obvestilo

Iščete pomoč pri izvajanju Gersonove terapije ali se jo želite naučiti (pravilno) izvajati sami?

Organiziramo praktične delavnice priprave hrane po dr. Gersonu, kjer se boste naučili samostojno in pravilno pripravljati hrano po originalnih receptih. (Več)

ČZO - naročilo

Pomembno obvestilo

RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJENJU NA GERSONOVI KLINIKI?*

 

Preden se odločite za zdravljenje na GC priporočamo, da najprej preberete knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo in uvedete njena načela prehrane v vsakodnevno rutino – z namenom, da vidite, kako se psihično in fizično odzivate na spremenjen način prehranjevanja, ki si ga morate držati vse do ozdravitve. V branje pa priporočamo tudi knjigo psihoterapevtke Beate Bishop, z naslovom Čas za ozdravitev, v kateri podrobno opisuje svojo izkušnjo, od začetne diagnoze do popolne ozdravitve. (Več)

Prijava na novičke

 

 * Obe polji sta obvezni!